Δώρα για εκείνη
Δώρα για εκείνον

Οι γιορτές πλησιάζουν και όπως είναι φυσικό έχουμε όλοι αρχίσει να σκεφτόμαστε σιγά σιγά για το τι δώρα θα κάνουμε στους αγαπημένους μας. Τα δώρα είναι ένας όμορφος τρόπος να δείξουμε σε όσους νοιαζόμαστε την αγάπη μας και το πόσο τους σκεφτόμαστε και γνωρίζοντας τις ανάγκες τους.

Πολλές φορές ένα δώρο μπορεί να είναι πρακτικό: «Χάλασε η τσάντα του laptop μου και χρειάζομαι καινούργια»

Άλλες φορές είναι πιο συναισθηματικό: «Έχω δει αυτό το υπέροχο πορτοφόλι και θέλω πολύ να το αποκτήσω».

Σε κάθε περίπτωση όμως, η  επιλογή δώρου είναι μία δύσκολη υπόθεση και γι’ αυτό σε αυτό το κείμενο θα δούμε μερικές χρήσιμες, αλλά κυρίως ενδιαφέρουσες ιδέες για δώρα.

Δώρα για εκείνη

Ας ξεκινήσουμε με τα γυναικεία δώρα, που μερικές φορές υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη ότι είναι και τα πιο δύσκολα, πράγμα που δεν ισχύει, διότι μια γυναίκα έχει αρκετές ανάγκες σε αξεσουάρ και ό,τι και αν τις δοθεί ως δώρο θα της φανεί χρήσιμο. Ας δούμε όμως μερικά από αυτά…

Τσάντες

Κλασικό και φυσικά δοκιμασμένο! Δύσκολα θα πέσετε έξω με μία τέτοια επιλογή. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως μία γυναίκα δε μπορεί ποτέ να έχει αρκετές τσάντες, πάντα μία ακόμα είναι ευπρόσδεκτη. Είτε πρόκειται για μία τσάντα ώμου, είτε για μία tote bag είτε για μία τσάντα χειρός, όποια και αν είναι η επιλογή, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος!

Ημερολόγιο

Είναι το πιο χρήσιμο δώρο  που μπορεί να κάνει κάποιος κοντά στην αρχή ενός νέου έτους! Σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί και θα εκτιμηθεί δεόντως, ειδικά εάν βάλετε μία έξτρα πινελιά με τα αρχικά του παραλήπτη στο εξώφυλλο με την υπηρεσία προσωποποίησης της Type Center!

Πορτοφόλι

Για τη γυναίκα, το πορτοφόλι δεν εξυπηρετεί μόνο μία ανάγκη… είναι άποψη και fashion statement. Για αυτό αν θέλετε να κάνετε ένα πραγματικά χρήσιμο αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό και διαχρονικό δώρο, το πορτοφόλι είναι η καλύτερη επιλογή!

Και επειδή οι επιλογές για δώρα είναι πολλές, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά σε σημειωματάρια, πένες, αξεσουάρ και σετ γραφείου!

Κι ας περάσουμε στους άντρες, που κι αυτοί έχουν αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές για δώρα. Ένα από τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα δώρα για άντρα είναι τα…

Mανικετόκουμπα!

Ένα δώρο που δεν περνά απαρατήρητο και σίγουρα θα φορεθεί σε ευχάριστες και μοναδικές στιγμές στη ζωή του παραλήπτη. Σίγουρα, παρόλο που πρόκειται για κάτι «κλασικό», είναι ταυτόχρονα και ένα χρήσιμο και πρωτότυπο δώρο για αυτούς που ξέρουν να το εκτιμήσουν!

Σετ γραφείου

Το γραφείο ενός άντρα τείνει να είναι συνήθως… ακατάστατο. Για αυτό και ένα καλό και χρήσιμο δώρο είναι ένα σετ γραφείου με όλα τα απαραίτητα, έτσι ώστε να υπάρχει όχι μόνο οργάνωση, αλλά και ομορφιά σε ένα σημείο όπου ο παραλήπτης περνάει αρκετές ώρες τις ημέρας.

 

Στυλό

«Η πένα είναι πιο δυνατή από το ξίφος» είχε πει ο Βαρώνος Λύττον και όχι άδικα. Για αυτό και εμείς σας προτείνουμε ένα διαχρονικό, κλασικό, χρήσιμο και προσωπικό στυλό σα δώρο για τον αγαπημένο, το φίλο, τον συγγενή σας. Επιλέξτε μέσα από την τεράστια γκάμα στυλό του Type Center και δε θα απογοητευτείτε!

Και βέβαια μην μένετε μόνο στα παραπάνω! Σημειωματάρια, δερμάτινα είδη, καρτοθήκες πιστωτικών καρτών και πολλά ακόμα είναι μοναδικές επιλογές για δώρα στους… άντρες της ζωής μας!

 

Οι επιλογή δώρων για τους αγαπημένους μας είναι μία από τις πιο ευχάριστες διαδικασίες των γιορτών και αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να βάλουμε όρεξη και φαντασία στη διαδικασία. Και που ξέρετε, μπορεί να βρείτε να κάνετε και κάποιο δώρο στον εαυτό σας. Κάντε μία βόλτα στο κοντινότερο Type Center, ή περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μην ξεχνάτε ότι στα περισσότερα δώρα μπορείτε να δώσετε και την προσωπική πινελιά του παραλήπτη με την υπηρεσία προσωποποίησης της Type Center!

DISCOVER MORE

HELLO CARD
4 Ιανουαρίου 2024

HELLO CARD

nike air max muse ltr jane fonda two and a nike air max muse ltr pull levis femme promo nike air max for sale u path adidas porte geom pumpkin dress nike indoor u path adidas nike air jordan outlet lsu jersey sukienka długość 7 8 Amanike airnike air max muse ltr jane fonda two and a nike air max muse ltr pull levis femme promo nike air max for sale u path adidas porte geom pumpkin dress nike indoor u path adidas nike air jordan outlet lsu jersey sukienka długość 7 8 Amazon nike fit trainingshandschuhe damen wianek z faszyny Poland max muse ltr jane fonda two and a nike air max muse ltr pull levis femme promo nike air max for sale u path adidas porte geom pumpkin dress nike indoor u path adidas nike air jordan outlet lsu jersey sukienka długość 7 8 Amazon nike fit trainingshandschuhe damen wianek z faszyny Poland zon nike fit trainingshandschuhe damen wianek z faszyny Poland

Ψυχολογία χρωμάτων
18 Ιουλίου 2023

Ψυχολογία χρωμάτων

Τα χρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας αλλά και στην εργασία μας.

Μπορούν να μας ηρεμήσουν, να μας εμπνεύbody nike dla dzieci ikea vyssa detsky matrac adidas online shop nike air agassi Amazon nike fit trainingshandschuhe damen como espantar perros Mexico chicago bears buigbare gordijnrail Belgium lsu jersey chi chi laurel zelené čipkované šaty vorhänge verkaufen textilní páska sprchove mydlo na akne chicago bears wianek z faszyny Poland σουν, να μας προσφέρουν συγκέντρωση.

BACK TO NEWS
    0
    Το Καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα