Tips
 για να οργανώσεις καλύτερα
τη χρονιά σου

Κατέφθασε λοιπόν το 2023! Είμαστε στην αρχή μιας νέας χρονιάς, που σημαίνει πως ανοίγεται μπροστά μας η ευκαιρία να βάλουμε νέους στόχους, να αλλάξουμε ό,τι μας ενοχλούσε μέχρι τώρα, αλλά και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε γι΄ αυτά που θέλουμε. Άλλωστε, το ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς σηματοδοτεί, όσο τίποτα άλλο, τα νέα ξεκινήματα και ένα clean slate, που λένε και οι Άγγλοι. Πάμε να δούμε όμως μερικά tips για να οργανώσεις όλα αυτά που θες να κάνεις καλύτερα και να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει για το 2023.

 

 

Πρώτος και κύριος σύμμαχος σου είναι το Ημερολόγιο. Δεν είναι τυχαίο το ότι το ημερολόγιο είναι το Άγιο Δισκοπότηρο για όλους τους επιτυχημένους ανθρώπους. Είναι το καλύτερο μέσο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να οργανώσεις, από την καθημερινότητα σου, μέχρι και το σύνολο της χρονιάς σου. Ακόμα, σε αυτό μπορείς να προσθέσεις σημειώσεις, σχόλια και ιδέες που θα αναπτύξεις και θα σκεφτείς σε δεύτερο χρόνο.

Σε συνέχεια του ημερολογίου, θα χρειαστείς το «αδερφάκι» του, το σημειωματάριο. Εδώ είναι το μέρος που θα αναπτύξεις τις ιδέες σου, θα γράψεις τα θέλω και τους στόχους σου και πως αυτά θα αλλάζουν και θα διαμορφώνονται κατά το πέρας της χρονιάς. Ένα σημειωματάριο είναι ο καλύτερος τρόπος να αδειάσεις το μυαλό σου και τις σκέψεις σου. Όπως και τα συναισθήματα σου, δεν πρέπει να τα ξεχνάμε και να τα παραμελούμε.

Για να λειτουργήσουν όλα τα παραπάνω, και να έχεις την όρεξη να γεμίσεις αυτές τις σελίδες χρειάζεσαι απαραιτήτως έναν καλά οργανωμένο και καθαρό χώρο. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως όταν καθόμαστε να γράψουμε, δουλέψουμε ή ακόμα και να διαβάσουμε, ένας οργανωμένος χώρος, χωρίς αντιπερισπασμούς, μπορεί να κάνει θαύματα στην παραγωγικότητα μας. Διάλεξε τα απαραίτητα, όπως ένα σετ γραφείου, μολυβοθήκη, χαρτοθήκη κ.λπ. ώστε να δημιουργήσεις τον ιδανικό χώρο για εσένα.

Last, but not least, η μεταφορά των παραπάνω. Κακά τα ψέματα πλέον οι περισσότεροι είμαστε στο δρόμο πολλές ώρες της καθημερινότητά μας. Πράγμα που σημαίνει πως θα χρειαστείς την ιδανική τσάντα, που θα κουβαλάει για εσένα ημερολόγιο, σημειωματάριο, laptop και όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα σύνεργα της ημέρας σου.

 

Τι λες; Πάμε να κατακτήσουμε το 2023;

DISCOVER MORE

HELLO CARD
4 Ιανουαρίου 2024

HELLO CARD

nike air max muse ltr jane fonda two and a nike air max muse ltr pull levis femme promo nike air max for sale u path adidas porte geom pumpkin dress nike indoor u path adidas nike air jordan outlet lsu jersey sukienka długość 7 8 Amanike airnike air max muse ltr jane fonda two and a nike air max muse ltr pull levis femme promo nike air max for sale u path adidas porte geom pumpkin dress nike indoor u path adidas nike air jordan outlet lsu jersey sukienka długość 7 8 Amazon nike fit trainingshandschuhe damen wianek z faszyny Poland max muse ltr jane fonda two and a nike air max muse ltr pull levis femme promo nike air max for sale u path adidas porte geom pumpkin dress nike indoor u path adidas nike air jordan outlet lsu jersey sukienka długość 7 8 Amazon nike fit trainingshandschuhe damen wianek z faszyny Poland zon nike fit trainingshandschuhe damen wianek z faszyny Poland

Ψυχολογία χρωμάτων
18 Ιουλίου 2023

Ψυχολογία χρωμάτων

Τα χρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας αλλά και στην εργασία μας.

Μπορούν να μας ηρεμήσουν, να μας εμπνεύbody nike dla dzieci ikea vyssa detsky matrac adidas online shop nike air agassi Amazon nike fit trainingshandschuhe damen como espantar perros Mexico chicago bears buigbare gordijnrail Belgium lsu jersey chi chi laurel zelené čipkované šaty vorhänge verkaufen textilní páska sprchove mydlo na akne chicago bears wianek z faszyny Poland σουν, να μας προσφέρουν συγκέντρωση.

BACK TO NEWS
    0
    Το Καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα